Stal Lunia

De gezelligste stal van Friesland!

Onze paarden en pony's

Beauty

Beauty is een New Forrest pony van 26 jaar, super lief voor de kinderen, maar nog erg voorwaarts en vind springen erg leuk. Beauty is een C pony.

Sem

Sem is onze 14 jarige Welsh pony, soms erg ondeugend! Sem is een B pony.

Tivane

Tivane is een E pony van 18 jaar, super lief en door iedereen te rijden! Haar vader is Flemmingh, een super goed dressuur paard! Tivane is met Berber L2 dressuur. Maar het leukste om te doen vind ze western rijden.

Albert

Albert is onze stoere haflinger, lekker voorwaarts en kan goed springen, hij is soms wel wat sterk! Het is een ruin van 14 jaar oud. Albert is een grote D pony. Miriam heeft met Albert L2 dressuur en B springen gereden. Nu rijdt Ilse hem in de L1 dressuur.

Titia fan Lunia

Titia fan Lunia is een prachtige friese merrie van 15 jaar oud. Met Marlon is ze Z1 dressuur. Ze doet altijd haar best voor je. Titia heeft 2 veulentjes gehad, Ysbrand fan Lunia en Jelte fan Lunia. Titia is ongeveer 1.65 m.

Champan

Champan is een 9 jarige cremello Lusitano ruin. Hij is M1 dressuur met zowel Natalie als berber en vind springen ook erg leuk. Waar hij ook heel geschikt voor is, is western! Champan is 1.59 m.

 

 

 

Magic BluebellMagic Bluebell is een lieve 9 jarige E pony. Ze moet nog veel leren. Ze heeft altijd alleen buitenritjes gereden. Magic is lekker voorwaarts. Jula rijdt BB dressuur met haar.